E randul vostru

Posted: April 15, 2010 in Uncategorized
Tags:

Tot ce zic nu o zic pentru mine, nu am nevoie sa ma ascult spunand-o ca sa o cred, o zic pentru voi.
E timpul sa va schimbati. E timpul sa nu mai ciuliti urechile la orice tampenie, ci sa fiti mai selectivi, sa fiti mai atenti la ce se intampla in jurul vostru, dar mai ales in sufletul vostru. Pentru ca sufletul vostru cere o schimbare. Nu imitati prostia, incercati sa experimentati inteligenta, invatati sa daruiti mai mult decat vorbe si gesturi, daruiti capacitatea de a gandi, simti, crea. Sunteti inconjurati de un magnific cosmos atat undeva in spatele aerului pe care inca mai aveti puterea sa il respirati, dar si de o infinitate de universuri personale. Ganditi universal, transformati-va, ajutati, schimbati-va felul in care percepeti viata. Pamantul va va cere asta intr-un timp primejdios, iar voi trebuie sa fiti pregatiti. Credeti intr-un Dumnezeu pe care il intelegeti si il acceptati in inimile voastre, indiferent de ce nume poarta, daca asta va sustine existenta. Sapati pamantul sau dansati, daca asta va implineste. Ascultati muzica daca asta va face spiritul sa vibreze.
Cu ceva am gresit cu totii, la nivel de masa, am creat un dezechilibru, un Hyperion s-a facut om si voi… trebuie sa va schimbati. Voi … ganditi-va.

Advertisements
Comments
  1. hatshepsut00 says:

    imi cer scuze ca postez acest comentariu..voi fi off-topic,dar nu pot ori nu stiu sa-l postez acolo unde.ar trebui mai exact la “mi”.Am vrut doar sa mentionez ca acele “bad features” le regasesc foarte mult in personalitatea mea.Sunt curioasa ..esti cumva nascuta in perioada august-septembrie?:)

  2. andrei says:

    Oare a venit Timpul? Timpul Adevarului? Oare? Crezi ca Omul ar vrea sa afle Adevarul asa cum este el : dur si nemilos sau dulce si bun? Cand te gandesti la Adevar, unii nu se gandesc la propia persoana, ci doar la altii c-or sa afle numai lucruri neplacute.Dar acea persoana nu se gandeste ca a venit si Timpul sa afle Adevarul despre el/ea? Fie ca vrem sau nu, acest Timp a venit. Trebuie sa spunem ceea ce ne apasa sufletul : fie bun sau rau.
    Unii se gandesc, poate, la aflarea Adevarului in legatura cu aceasta lume: de unde venim, cine sunt cei care ne conduc, etc.Aceste lucruri fac parte din Adevar, dar le vom afla cu timpul.
    Acum trebuie sa ne cunoastem pe noi indeajuns pentru a-i cunoaste pe altii sau alte lumi.E Timpul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s