Despartire

Posted: July 28, 2010 in Uncategorized

Stii cum e sa o simti si sa te minti singur ca nu se poate, ca totul e bine? Stii cum e sa negi pana incepe sa te plezneasca peste tampla?

Eu nu am putut recunoaste nici dupa o luna, nici dupa trei, pur si simplu pentru faptul ca ma durea inca de pe atunci. Si stii cum e sa iti spuna ca lui/ei ii e bine si asa si asa? Ei bine, tie nu iti mai e bine in niciun fel. Si vorba unui foarte bun prieten: in primele zile dup-aia nu o sa mai stii de capul tau, nu o sa stii ce sa faci, nu o sa stii cum ai fi putut face sa fie totul bine, o sa vrei sa mori. Vreau deja toate astea dupa cateva minute…. Dupa cateva minute in care i-am dat de inteles cat de mult tin la el si el, fara niciun stres: mie imi e bine si asa si asa… depinde de tine. Si da, a depins de mine. Si innebunesc cand toate trebuie sa depinda de mine…

Vreau sa vina odata noaptea aia lunga, sa fiu pierduta, sa nu mai stiu de nimeni si nimeni sa nu mai stie de mine si nimeni , nici macar eu, sa nu mai stie nimic. Vreau sa fie totul ironic ca la inceput, dar… asta e un sfarsit.

Ab hinc, Ab initio.

( De aici inainte, de la inceput).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s